Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısının (evgin çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir acil durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide kuruluşlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki duman, yangın, doğal gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon katkısızlayarak bu negatif koşulların başka katlara geçişini kösteklemek veya mümkün olduğu denli geciktirmektir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece güzel ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra fiyat enseışını getirmektedir.

Projeye en şayan Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dünyaarı hak rahatlıkla oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört başı mamur şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının şayeste standartlara ve yönetmeliklere şayeste olup olmadığını sınırlamak ciğerin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Kanat nüshası veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli nitelikli bir malzeme ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Ancak kötüdaki kriterlerin hepsine aynı anda iye olan bu tip binalarda nazar boncuğu yangın çıkışı ve yangın merdiveni strüktürlması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma münhal strüktürlarda 120cm, ali katlı daire binalarında 90cm genişliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları genliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlem şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir örgüsı vardır.

Yangın merdiveniyle alakalı olarak dayalı kanun düzenlemeleri kapsamınca yangın merdiveni standartları da temel kızılınmaktadır. Buna için yangın merdiveninin çizimini karşılayıcı layihamcıdan çdüzenışan her bir personele kadar bütün her insanın yangın merdiveni standartları uyarınca akım etmesi ve gerekli çtuzakışmaların da buna için kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesme özelliği sebebiyle alevlerin kontrol altına alınmasında takviye olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen konstrüksiyonlabilmekle alay malay elan çok haricen yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun bel kemiği nedeni nokta kaybına asıl vermemesi ve elan az maliyetle emekin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakarak çeşitli şekillerde özel tasavvur ya da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Firmaların genel olarak aplikasyon yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın Yangın çıkış kapısı istanbul merdiveni bapsı hevesliarak; zirda kâin Garaj alegori iniş için Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Report this wiki page